«Σεισμός» στον μαγικό κόσμο του NBA από το trade των Μπόστον Σέλτικς!
Η ομάδα της Βοστώνης αποφάσισε να παραχωρήσει τον Μάρκους Σμαρτ στους Μέμφις Γκρίζλις, προκειμένου να αδειάσει χώρο στο ρόστερ για την απόκτηση του Κρίσταπς Πορζίνγκις.
Πρόκειται για μια κίνηση-έκπληξη από τους Κέλτες, που αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην τριάδα Τέιτουμ-Μπράουν και Σμαρτ.
Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Σμαρτ, επιλέχθηκε στο νούμερο ένα του draft του 2014 από τους Σέλτικς και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε άλλη ομάδα.
Με τους Κέλτες ο Αμερικανός σε 581 παιχνίδια, μέτρησε 10.6 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ, ενώ το 2022 αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός της χρονιάς στο NBA.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 3-2 τη Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησε το 16ο Super Cup της ιστορίας της. Μετά το νταμπλ κατέκτησε και το τρίτο τρόπαιο στην Ισπανία.
Η τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη διαιτησία μετά τα όσα συνέβησαν σε «Κλεάνθης Βικελίδης» και ΟΑΚΑ – «Αν δεν έχουν την ικανότητα να βρουν ελίτ διαιτητή, ας αναβάλουν τον αγώνα μέχρι να βρουν».
Χωρίς να ικανοποιήσει, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 του Πανσερραϊκού στο παγωμένο ΟΑΚΑ με σκόρερ τους Τζούρισιτς, Ζαρουρί και Γεντβάι. Αποβλήθηκε ο Ντε Μάρκο, ντεμπούτο για Τεττέη.