Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτούς «βλέπουν» οι Μπακς

Αυτούς «βλέπουν» οι Μπακς

Τρεις είναι οι παίκτες που απασχολούν τους Μιλγούοκι Μπακς σύμφωνα με τον Ντάλτον Σελ σε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα “Behindthebuckpass”.

Μετά την αποτυχημένη απόπειρα απόκτησης του Μπράντλεϊ Μπιλ και την αναμονή (μέχρι το βράδυ της 21ης Ιουνίου) για την απόφαση του Κρις Μίντλετον για το αν θα ενεργοποιήσει το player option, οι Μπακς συνεχίζουν τον σχεδιασμό της νέας σεζόν με τον νέο προπονητή της ομάδας , Άντριαν Γκρίφιν, να έχει στρέψει το βλέμμα του σε τρεις περιπτώσεις.

Η πρώτη περίπτωση ακούει στο όνομα του Μπάντι Χιλντ με τον 30χρονο γκαρντ να διακρίνεται για το περιφερειακό του σουτ δίνοντας μία αξιόπιστη λύση για τα «φτερά». Τη φετινή σεζόν με την φανέλα των Ιντιάνα Πέισερς σημείωσε 16.8 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ, 1.2 κλεψίματα σουτάροντας με 42.5% από το τρίποντο σε 80 αγώνες.

Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του 30χρονου Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς  των Ατλάντα Χοκς, ο οποίος έχει ξαναβρεθεί στο στόχαστρο των Μπακς με την ομάδα του Γουισκόνσιν να φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να κινηθεί για την απόκτησή του. Σε 54 αγώνες φέτος, προερχόμενος από τον πάγκο κυρίως, κατέγραψε 14 πόντους, 3.1 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 40.6% από την γραμμή του τριπόντου.

Τέλος, ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς των Ντιτρόιτ Πίστονς μπορεί να δώσει τις απαραίτητες λύσεις στους Μπακς, καθώς είναι ικανός σουτέρ όχι μόνο από τα «φτερά» αλλά και από τις γωνίες. Το 41.1% στα τρίποντα είναι ένας τομέας στον οποίο εξειδικεύεται ο 34χρονος φόργουορντ και μαζί με τους 21.6 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό ‘κλειδί’ για την επόμενη σεζόν.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024