Ο Ολυμπιακός γιορτάζει σήμερα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε μία μεγαλοπρεπέστατη φιέστα στο ΣΕΦ.
Κατά την προαναγγελία και την είσοδο των παικτών στο παρκέ ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» τους αποθέωνε έναν με έναν μικρό χαμό να δημιουργείται για τον Κώστα Σλούκα.
Ο γκαρντ των Πειραιωτών με το που πάτησε το πόδι του στο παρκέ είδε τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του: «Κώστας Σλούκας οε, οε, οε»
Ο διέθνης άσος γνώρισε την αποθέωση κάτι που μπορείτε να καταλάβετε κι από το παρακάτω βίντεο:
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.