Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπογκντάνοβιτς: «Ο Γιόκιτς ήταν ένα ήσυχο παιδί που ερχόταν να παίξουμε playstation»

Μπογκντάνοβιτς: «Ο Γιόκιτς ήταν ένα ήσυχο παιδί που ερχόταν να παίξουμε playstation»

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μίλησε για τον Νίκολα Γιόκιτς, για την πρώτη του επαφή μαζί του στη Σερβία αλλά και για την μπασκετική εξέλιξή του.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι ένας από τους Ευρωπαίους που κάνουν πολύ καλή καριέρα στο NBA. Βρίσκεται εκεί από το 2017 και έχει αγωνιστεί μια τριετία στο Σακραμέντο και άλλη μία με τους Ατλάντα Χοκς που είναι και η τρέχουσα ομάδα του, μετρώντας συνολικά στη Λίγκα 14.2 πόντους, 3.4 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά ματς σε σύνολο 370 εμφανίσεων.

Ο Σέρβος γκαρντ είναι συμπαίκτης του Γιόκιτς στην Εθνική Σερβίας, όμως τον γνωρίζει καλύτερα από τα χρόνια της Σερβίας. Για αυτό μίλησε σε εκπομπή του ESPN, αλλά σχολίασε και τον τρόπο που αγωνίζεται ο φετινός πρωταθλητής αλλά και MVP τελικών του NBA αλλά και δις MVP της regular season (2021,2022):

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε σχετικά ο Μπογκντάνοβιτς:

«Μου φαίνεται απίστευτό όλο αυτό με τον Γιόκιτς. Τον γνώρισα από μικρή ηλικία. Είχαμε συναντηθεί στο σπίτι ενός κοινού φίλου, όπου είχε έρθει να παίξουμε Playstation. Ήταν ήσυχος και ήρεμος. Δεν είχαμε σκεφτεί καν ότι κάποια μέρα θα πανηγύριζε πρωτάθλημα στο ΝΒΑ σε μερικά χρόνια. Ήταν τρομερή όλη η διαδικασία, για να γίνει πρωταθλητής.

Ένας πολύ καλός σουτέρ για το ύψος του, που ξέρει να πασάρει. Αλλά, ξεχώριζε για τον τρόπο που ελέγχει το παιχνίδι και αποτελεί παράδειγμα για το πώς πρέπει να παίζεται το μπάσκετ. Σκέφτεται κάθε δευτερόλεπτο που είναι στο παρκέ. Ακόμη και πριν μπει δεν σταματάει να δουλεύει. Δεν χαλάει το μυαλό του την ώρα του ματς.

Επίσης, άνοιξε έναν διαφορετικό δρόμο για τα παιδιά που παίζουν σε ΗΠΑ και Ευρώπη, καθώς μέχρι πρότινος φαινόσουν περισσότερο αν έπαιζες σε μεγάλες ομάδες. Πιστεύω ότι ήταν τυχερός που δεν αγωνίστηκε σε Ερυθρό Αστέρα ή Παρτίζαν. Οπότε, όλα τα έχει κάνει μόνος του, που για πολλούς είναι δύσκολα στην αρχή».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024