Νέος CEO της Euroleague ο Μοτιεγιούνας – Παραμένει πρόεδρος ο Μποντιρόγκα
Ο Παούλιους Μοτιεγιούνας είναι και επίσημα ο νέος CEO της Euroleague, ενώ όπως ανακοινώθηκε, ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα μένει κανονικά στη θέση του ως πρόεδρος.
Επιβεβαιώθηκαν με κάθε επισημότητα πλέον οι αλλαγές στη Euroleague, καθώς όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής της η λίγκα, ο Μάρσαλ Γκλίκμαν αποχωρεί από τη θέση του CEO και το πόστο του αναλαμβάνει ο GM της Ζάλγκιρις Κάουνας, Παούλιους Μοτιεγιούνας.
Όπως τονίζει η ανακοίνωση, ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα θα παραμείνει κανονικά στη θέση του προέδρου της διοργάνωσης, για να συνεχίσει το πλάνο που έχει παρουσιάσει όταν ανέλαβε τα ηνία πριν από περίπου έναν χρόνο μετά την απομάκρυνση του Zόρντι Μπερτομέου.
Η Euroleague παρουσιάζει τη δουλειά που έχει κάνει ο Μοτιεγιούνας στη Ζάλγκιρις, η οποία είναι ένας από τους πιο υγιείς οργανισμούς στη λίγκα, ενώ τονίζει πως έχει βραβευθεί με τον τίτλο του κορυφαίου παράγοντα για δύο συναπτές σεζόν (2017-18, 2018-19).
Η ανάρτηση της Euroleague:
Dejan Bodiroga extended as Euroleague Basketball President, Paulius Motiejunas named new acting CEO.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή