Μέχρι στιγμής ο αριθμός των νεκρών παραμένει επίσημα 79 άτομα αλλά αναμένεται ναι αυξηθεί δραματικά καθώς στο πλοίο επέβαιναν έως και 700 άτομα, όπως δήλωσαν οι ίδιοι οι πρόσφυγες.
Στη διακομματική η απόφαση
Η κήρυξη εθνικού πένθους επηρεάζει όπως φαίνεται τη διεξαγωγή debate για το οποίο αποφασίζει σήμερα η διακομματική επιτροπή στις 11πμ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διακομματική επιτροπή εξετάζει τo ενδεχόμενο αναβολής ή ακόμα ακύρωσης του debate.
Σημειώνεται πως το υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε νωρίτερα – πριν από την κήρυξη του εθνικού πένθους – πως δεν έχει υπάρξει αίτημα για κάποια αλλαγή σε σχέση με την τηλεμαχία μεταξύ των πέντε πολιτικών αρχηγών που αναδείχθηκαν από τις κάλπες της 21ης Μαΐου: Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Ανδρουλάκης, Δημήτρης Κουτσούμπας και Κυριάκος Βελόπουλος.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας