Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ναυάγιο: Στο τραπέζι το ενδεχόμενο τριήμερου εθνικού πένθους για την τραγωδία στην Πύλο

Ναυάγιο: Στο τραπέζι το ενδεχόμενο τριήμερου εθνικού πένθους για την τραγωδία στην Πύλο

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η υπηρεσιακή κυβέρνηση της χώρας εξετάζει το ενδεχόμενο να κηρύξει τριήμερο εθνικό πένθος για το τραγικό ναυάγιο, στο οποίο εκτιμάται ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί ραγδαία.

Ανετράπη ο πολιτικός σχεδιασμός των κομμάτων, λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, μετά το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 79 άνθρωποι, ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των αγνοουμένων.

Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης ακύρωσαν τις σημερινές τους εμφανίσεις και προεκλογικές ομιλίες, ενώ στο «τραπέζι» έχει μπει – σύμφωνα με τις πληροφορίες του Live News, από τους συμμετέχοντες δημοσιογράφους και όχι από τα κόμματα – η ενδεχόμενη αναβολή του αυριανού debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, καθώς είναι βαρύ το κλίμα λόγω της τραγωδίας.

Τριήμερο εθνικό πένθος;

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, μάλιστα, η υπηρεσιακή κυβέρνηση της χώρας εξετάζει το ενδεχόμενο να κηρύξει τριήμερο εθνικό πένθος για το τραγικό ναυάγιο, στο οποίο εκτιμάται ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί ραγδαία.

Να σημειωθεί, επίσης, πως είναι πιθανό τα κόμματα να αναβάλουν τις προεκλογικές τους εκδηλώσεις και για το επόμενο διήμερο – τριήμερο.

Sports in

MVP των πρώτων ημιτελικών του Conference League ο φανταστικός Ελ Κααμπί! (vid)

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πέτυχε χατ-τρικ στον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα και ανακηρύχθηκε MVP των πρώτων ημιτελικών του Conference League από τη UEFA.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024