GP Βαρκελώνης: Στον Φερστάπεν η pole position, δεύτερος ο Σάινθ
Από την pole position θα ξεκινήσει ο Μαξ Φερστάπεν στο Grand Prix της Βαρκελώνης, με τον Κάρλος Σάινθ να παίρνει τη δεύτερη θέση και τον Λάντο Νόρις την τρίτη.
Την κατάκτηση της pole position στο Grand Prix της Formula 1 στη Βαρκελώνη πανηγύρισε σήμερα ο Μαξ Φερστάπεν.
Ο δις Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής της Red Bull σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά που έλαβαν χώρα στους δρόμους της ισπανικής πόλης και θα βρεθεί αύριο (4/06) στην πρώτη θέση της εκκίνησης.
Πλάι του στην πρώτη σειρά θα βρίσκεται ο Κάρλος Σάινθ με Ferrari, ενώ στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα βρίσκεται ο Λάντο Νόρις με MacLaren.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League γίνονται στις 19 Απριλίου και ήδη ο Λανουά είναι εκτεθειμένος καθώς βγήκαν στη φόρα φερόμενες επιλογές του