Νόβι Μπέογκραντ – Ολυμπιακός 13-11: Γρανάδος και… παίκτης παραπάνω απέκλεισαν τους ερυθρόλευκους
Ο Ολυμπιακός έκανε μια καλή προσπάθεια κόντρα στην Μπέογκραντ, αλλά ο φοβερός Γρανάδος και η αστοχία των ερυθρόλευκων με παίκτη παραπάνω, έδωσαν το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Final 8 στους Σέρβους (13-11).
Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια ικανοποιητική προσπάθεια στο Βελιγράδι και την έδρα της Νόβι Μπέογραντ, αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 13-11, με τους Σέρβους δίκαια να παίρνουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Final 8.
Οι ερυθρόλευκοι, που πήγαν στο τουρνουά με πρόβλημα στον φουτνταριστό αφού ο Χριστόδουλος Κολόμβος είναι εκτός δράσης λόγω χειρουργείου στο χέρι και μοναδικός κλασικός φουνταριστός του ρόστερ ήταν ο Μουρίκης. Αυτό σε συνδυασμό με τα τραγικά ποσοστά σε παίκτη παραπάνω (3/16), περιόρισαν τις πιθανότητες.
Από την άλλη ο Φερνάντες έκανε πολύ καλό ματς κάτω από τα γκολπόστ των Σέρβων και ο Γρανάδος με 5 γκολ ήταν η αιχμή του δόρατος για την Μπέογκραντ που πανηγύρισε μπροστά στον κόσμο της την πρόκριση.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν σχεδόν «κλειδώσει» την παρουσία τους στα πλέι-οφ του Europa League, ενώ διατηρούν ακόμη πιθανότητες για το τοπ-8 - Ποιές οι πιθανότητες για ελληνικό «εμφύλιο».