Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης από τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του, με την Τράμπζονσπορ να φαντάζει πιθανότερος προορισμός του.
Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό μετά από 6,5 χρόνια αποτελεί ο Δημήτρης Κουρμπέλης! Ο αρχηγός των «πράσινων» δεν έκανε δεκτή την πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε και θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.
Πιθανότερος προορισμός η Τράμπζονσπορ η οποία έχει καταθέσει πρόταση-μαμούθ στον Κουρμπέλη και τον είχε βάλει σε σκέψεις.
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της μετά από 6,5 χρόνια με τον Δημήτρη Κουρμπέλη.
Ο Δημήτρης αποκτήθηκε το Δεκέμβριο του 2016 από τον Αστέρα Τρίπολης και έγινε αμέσως βασικό στέλεχος του Παναθηναϊκού, όντας ένας από τους αρχηγούς του μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Στις 12 Δεκεμβρίου του 2020, μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, που τον κράτησε εκτός δράσης για 14 μήνες. Επανήλθε τον Φεβρουάριο του 2022 και συνέχισε να αγωνίζεται μέχρι και το τέλος της φετινής περιόδου.
Συνολικά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έφτασε τις 174 συμμετοχές (οι 149 στο πρωτάθλημα), πέτυχε 8 γκολ, πανηγύρισε το Κύπελλο του 2022 και χρίστηκε διεθνής, έχοντας παίξει 30 φορές με την Εθνική ομάδα.
Τον ευχαριστούμε για την πολυετή προσφορά του και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Εννέα συνεχόμενες χρήσεις με κέρδη, 231 εκατ. ευρώ θετικό αποτέλεσμα από το 2016 και μια στρατηγική που επανεπενδύει κάθε ευρώ σε παίκτες και υποδομές, αποδεικνύοντας ότι η βιωσιμότητα μπορεί να συμβαδίσει με την κορυφή.
Λίγες ώρες μετά τη γκέλα της Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε επίσης «άσφαιρη» κόντρα στη Σάντερλαντ (0-0) και έμεινε στο -4 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ – Χωρίς γκολ και το Μπρέντφορντ-Τότεναμ (0-0)
Όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ ισραηλινού Μέσου η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει μπει δυναμικά στο «κόλπο» για την απόκτηση του Ταϊρίκ Τζόουνς, τον οποίο θέλει και ο Ολυμπιακός.
Το γκολ του Ζέλσον Μάρτινς στο ματς του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν φιγουράρει μεταξύ των κορυφαίων του Champions League για το 2025, όπως τα συμπερIέλαβε η UEFA.