Από τον έναν πρώην επιθετικό της ΑΕΚ στον άλλον; Μετά τον Νέλσον Ολιβέιρα που πέρασε και δεν ακούμπησε από την Τούμπα, ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Έκι Πόνσε που φόρεσε τα κιτρινόμαυρα τη σεζόν 2018-19.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Elchextra», ο Δικέφαλος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για να κάνει δικό του τον Αργεντινό επιθετικό από την Έλτσε που φέτος υποβιβάστηκε από τη La Liga.
Ο Πόνσε είναι πλέον στα 26 του χρόνια και σε 36 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας, πέτυχε έξι γκολ με μία ασίστ.
🚨 Informa @marqoss que EZE PONCE 🇦🇷 está muy cerca de marcharse al PAOK de Salónica 🇬🇷.
Μένει να φανεί αν το σενάριο αυτό έχει βάση, με το όνομα του ποδοσφαιριστή να συνδέεται πολύ το τελευταίο διάστημα και με την ΑΕΚ, σε επίπεδο φημολογίας περισσότερο.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.