Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νόβι Μπέογκραντ – Ολυμπιακός 13-11: Γρανάδος και… παίκτης παραπάνω απέκλεισαν τους ερυθρόλευκους

Νόβι Μπέογκραντ – Ολυμπιακός 13-11: Γρανάδος και… παίκτης παραπάνω απέκλεισαν τους ερυθρόλευκους

Ο Ολυμπιακός έκανε μια καλή προσπάθεια κόντρα στην Μπέογκραντ, αλλά ο φοβερός Γρανάδος και η αστοχία των ερυθρόλευκων με παίκτη παραπάνω, έδωσαν το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Final 8 στους Σέρβους (13-11).

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια ικανοποιητική προσπάθεια στο Βελιγράδι και την έδρα της Νόβι Μπέογραντ, αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 13-11, με τους Σέρβους δίκαια να παίρνουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Final 8.

Οι ερυθρόλευκοι, που πήγαν στο τουρνουά με πρόβλημα στον φουτνταριστό αφού ο Χριστόδουλος Κολόμβος είναι εκτός δράσης λόγω χειρουργείου στο χέρι και μοναδικός κλασικός φουνταριστός του ρόστερ ήταν ο Μουρίκης. Αυτό σε συνδυασμό με τα τραγικά ποσοστά σε παίκτη παραπάνω (3/16), περιόρισαν τις πιθανότητες.

Από την άλλη ο Φερνάντες έκανε πολύ καλό ματς κάτω από τα γκολπόστ των Σέρβων και ο Γρανάδος με 5 γκολ ήταν η αιχμή του δόρατος για την Μπέογκραντ που πανηγύρισε μπροστά στον κόσμο της την πρόκριση.

Νόβι Μπέογκραντ (Ζίβκο Γκότσιτς): Φιλίποβιτς, Στρ. Ράσοβιτς, Μαρτίνοβιτς, Γρανάδος 5, Βούτσινιτς 1, Πιγέτλοβιτς 1, Ντράσοβιτς 2, Γιάκσιτς, Πέρκοβιτς 1, Βλαχόπουλος 2, Σκουμπάκης, Β. Ράσοβιτς 1, Φερνάντεζ.

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος 3, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 3, Δήμου, Παπαναστασίου 3, Ζερδεβάς.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024