Ισοφαρίζει η Σεβίλλη με αυτογκόλ του Μαντσίνι (vid)
Η Σεβίλλη νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο έφερε στα ίσα τον τελικό του Europa League με τη Ρόμα, με τον Τζιανλούκα Μαντσίνι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.
Άμεση ήταν η αντίδραση της Σεβίλλης στον τελικό του Europa League με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.
Με την συμπλήρωση 10 λεπτών στο δεύτερο μέρος, η Σεβίλλη βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει σε 1-1, με τον Νάβας να κάνει τη σέντρα από δεξιά, στην καρδιά της μικρής περιοχής, ο Μαντσίνι πρόλαβε τον Εν Νεσίρι αλλά με την προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή