Το βλέμμα στην επόμενη σεζόν έχει στρέψει άπαντες στον ΠΑΟΚ, με σκοπό να μην τα λάθη της φετινής χρονιάς και να μπορέσει η ομάδα να είναι έτοιμη για το Europa Conference League πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.
Έπειτα και από την συνάντηση κορυφής που υπήρξε στο στρατόπεδο του Δικεφάλου του Βορρά, Ζοσέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν στα σκαριά τρεις μεταγραφές.
Οι δύο άνδρες περιμένουν την έγκριση των Γιώργου και Ιβάν Σαββίδη, ώστε να προχωρήσουν οι επαφές, ενώ παράλληλα καλούνται να λύσουν και τα ζητήματα αποχωρήσεων και των αποδεσμεύσεων παικτών που δεν υπολογίζονται.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.