Μπορεί να είναι 40 ετών, όμως ο Μαρσελίνιο Χουέρτας έχει αποδείξει περίτρανα ότι μπορεί να στέκεται στο υψηλό επίπεδο ακόμα και σε αυτή την ηλικία.
Ο Βραζιλιάνος γκαρντ της Τενερίφης ανέφερε σε δηλώσεις του πως επιθυμεί να αγωνιστεί στους Ολυμπιακού Αγώνες του Παρισίου και να κλείσει εκεί την καριέρα του με την Εθνική, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα αποχωρήσει εντελώς από την ενεργό δράση.
Οι δηλώσεις του Μαρσελίνιο Χουέρτας:
«Στο κεφάλι μου, το μόνο που σκέφτομαι είναι να τελειώσω την καριέρα μου στο πιο υψηλό επίπεδο που μπορώ. Όμως, για το μέλλον μπορείς να μιλήσεις μόνο αν δεν υπάρχουν προβλήματα. Φυσικά, ο στόχος μου είναι να φτάσω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 και τότε να αποχαιρετήσω την Εθνική μου.
Σε ό,τι αφορά το συλλογικό επίπεδο, δεν έχω πάρει τις αποφάσεις μου ακόμα. Έχω άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο στην Τενερίφη και θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω. Αυτό είναι που μου αρέσει να κάνω και όσο νιώθω καλά θα συνεχίσω να το κάνω».
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει μία μεγάλη μεταγραφή από το NBA και όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, ενδιαφέρεται για τους Γιαμπουσέλε και Χέις Ντέιβις.
Ραντεβού με την ΑΕΚ έκλεισε ο ΟΦΗ στα προημιτελικά του Κυπέλλου καθώς επικράτησε με 2-0 του Αστέρα στο Παγκρήτιο. Από το 40′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γιαμπλόνσκι οι Αρκάδες.
Μετά από ένα παιχνίδι με χαρακτήρα ντέρμπι, ο Αθηναϊκός πήρε την πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, επικρατώντας με 82-70 του Ολυμπιακού στον προημιτελικό.