Όλο και λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο ο Κριστιάνο Ρονάλντο να τελέσει ξανά υπό τις οδηγίες του Ζινεντίν Ζιντάν.
Ο Γάλλος σταρ που απέχει από την προπονητική από το καλοκαίρι του 2021, φαίνεται πως δέχθηκε μυθική πρόταση από την Αλ Νασρ ώστε να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία από το επόμενο καλοκαίρι σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γαλλία.
Μάλιστα ο Ζιζού φέρεται να απέρριψε μυθική πρόταση των Σαουδάραβων ύψους 151 εκατ. ευρώ.
Θυμίζουμε ότι ο «Ζιζού» έχει ακουστεί αρκετές φορές για τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν και της εθνικής Γαλλίας, όπως και για τη Γιουβέντους,
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.