Μόλις μερικές δεκάδες μέτρα από την πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, ένα φίδι έκανε την εμφάνιση του.
Σύμφωνα με το agriniopress.gr, πολίτες ειδοποίησαν την Πυροσβεστική που συνεργάζεται με δημότη εθελοντή που ασχολείται με την διάσωση της άγριας ζωής.
Επειδή αυτήν την εποχή φίδια κάνουν την εμφάνισή του και μέσα στον αστικό ιστό συνίσταται τους πολίτες να μην πανικοβάλλονται αφού συνήθως πρόκειται για λαφιάτες, που είναι άκακοι και να ενημερώνουν την Π.Υ. για την απομάκρυνση τους.
Σύμφωνα με τον εθελοντή και συνεργάτη της ΑΝΙΜΑ Ν. Πατερέκα, επρόκειτο τελικά για Λιμνόφιδο (Natrix tessellata) που αλλάζει δέρμα. Από το καταστατικό των περιστατικών που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια έχει καταγραφεί άλλη μία περίπτωση του ίδιου είδους φιδιού μέσα στο κέντρο του Αγρινίου: «Είναι ένα ζώο το οποίο μεταφέρθηκε με κάποιο αυτοκίνητο από κάποια περιοχή που έχει κοντά υδροβιότοπο και δυστυχώς χωρίς να το γνωρίζει ο ιδιοκτήτης κατέβηκε μέσα στην πόλη. Φίδια ζουν στην πόλη του Αγρινίου όπως είναι γνωστό και εκμεταλλεύονται τον αστικό ιστό για να επιβιώσουν / κάποια μεταφέρονται από την εξοχή με αυτοκίνητα κάποια άλλα όχι σε κάθε περίπτωση είμαστε εδώ για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας