Όλα δείχνουν πως ο Κριστόφ Γκαλτιέ δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των Παριζιάνων την επόμενη σεζόν και έτσι η διοίκηση του συλλόγου αναζητά τον διάδοχό του.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ της η γαλλική εφημερίδα Equipe, ένας από τους προπονητές που κοιτάζουν οι άνθρωποι της Παρί είναι και ο Πορτογάλος πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα.
Ο Φερέιρα έχει κατακτήσει έξι τίτλους με την Παλμέιρας και η δουλειά που κάνει εκεί έχει τραβήξει την προσοχή του αθλητικού διευθυντή των Παριζιάνων, Λουίς Κάμπος.
Ωστόσο, Ζοσέ Μουρίνιο, Τιάγκο Μότα και Μαρσέλο Γκαγιάρδο φαίνεται πως είναι ψηλότερα στη λίστα από τον Φερέιρα, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Παλμέιρας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024.
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.