Η FIBA ανακοίνωσε τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων της πρώτης φάσης των ομίλων του Μουντομπάσκετ, που θα διεξαχθεί 25 Αυγούστου με 10 Σεπτεμβρίου σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία.
Η εθνική μας ομάδα, θα δώσει έναν αγώνα στις 11:45, με την Ιορδανία και δύο στις 15:40 με Νέα Ζηλανδία και ΗΠΑ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του τρίτου ομίλου, που θα διεξαχθεί στη Μανίλα και συμμετέχει η Εθνική Ανδρών:
Σάββατο 26 Αυγούστου Ιορδανία-Ελλάδα 11:45 ΗΠΑ-Νέα Ζηλανδία 15:40
Δευτέρα 28 Αυγούστου Νέα Ζηλανδία-Ιορδανία 11:45 Ελλάδα-ΗΠΑ 15:40
Τετάρτη 30 Αυγούστου ΗΠΑ-Ιορδανία 11:40 Ελλάδα-Νέα Ζηλανδία 15:40
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.