in.gr > Αθλητισμός & Σπορ > Άλλα Αθλήματα > Μώραλης: «Συγχαρητήρια στις διοικήσεις της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη που κάνουν περήφανο τον Πειραιά»
Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού νίκησε τη Βουλιαγμένη και κατέκτησε το πρωτάθλημα στο πόλο, με τον σύλλογο να φτάνει συνολικά τα 300 τρόπαια στην ιστορία του στα πέντε μεγάλα ομαδικά αθλήματα.
Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, σχολίασε τη μεγάλη αυτή επιτυχία, δίνοντας συγχαρητήρια στις ΠΑΕ και ΚΑΕ, αλλά και στον ερασιτέχνη για την προσφορά τους στον σύλλογο.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Μώραλης:
«300 τίτλοι για τον Ολυμπιακό μας στα κορυφαία ομαδικά αθλήματα ανδρών και γυναικών: ποδόσφαιρο μπάσκετ, πόλο, βόλεΐ και χάντμπολ.
Συγχαρητήρια στις διοικήσεις της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη, στους προπονητές και σε όλους τους αθλητές για τις διαχρονικές επιτυχίες του συλλόγου μας που κάνουν περήφανους τον Πειραιά και τα εκατομμύρια των φιλάθλων μας σε όλο τον κόσμο!».
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς χαρακτήρισε δειλό τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα του συμβολαίου του στους Μιλγουόκι Μπακς.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.