Η Μονακό θα συναντήσει τον Ολυμπιακό στο Final Four του Κάουνας, με τον Μάικ Τζέιμς να αποκαλύπτει μία συμβουλή του Βασίλη Σπανούλη.
Ο γκαρντ της Μονακό συνάντησε μέσα στη σεζόν τον θρύλο των «ερυθρολεύκων», ο οποίος και του είπε, να κερδίσει δύο ματς για να είναι επιτυχημένος στην Euroleague.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάικ Τζέιμς στο «basketnews»:
«Συνάντησα φέτος τον Σπανούλη και μου είπε το καλύτερο πράγμα. Συγκεκριμένα μου είπε ότι για να είμαι πετυχημένος στην Euroleague και να βρεθώ ανάμεσα σε ονόματα που θα αναφέρουν συνέχεια, θα πρέπει να κερδίσω δύο ματς. Και αυτό ακριβώς θα προσπαθήσω να κάνω».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η Βαλένθια άντεξε μέχρι το 64' απέναντι στη Ρεάλ, στο Μεστάγια, όχι όμως παραπάνω. Καρέρας (65') και Εμπαπέ (90+1') «λύτρωσαν» τη «βασίλισσα» η οποία νίκησε με 2-0 και πλησίασε ξανά στην κορυφή.
Παρόλα αυτά η Γιουβέντους κινδυνεύει να βρεθεί εκτός τροχιάς εξόδου στο Champions League καθώς η Ρόμα μπορεί να την πιάσει στην τέταρτη θέση. Η «Μεγάλη Κυρία» έχανε 2-0
Ως το τέλος θα δοθεί η φετινή μάχη του τίτλου της Super League, όπως δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.