Το MEGA είναι παρόν στις καθοριστικές τουρκικές εκλογές.
Ποια θα είναι η ετυμηγορία της κάλπης; Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ή Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου; Θα ανατραπεί η 20ετης ηγεσία τού νυν προέδρου της Τουρκίας;
Την Κυριακή 14 Μαΐου στις 21:00, η Κατερίνα Παναγοπούλου μεταδίδει τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στη γείτονα χώρα, με τον Γιάννη Πρετεντέρη στον σχολιασμό.
Σε απευθείας σύνδεση από την Κωνσταντινούπολη και τα στρατηγεία των δύο μεγάλων παρατάξεων, οι ανταποκριτές Ανδρέας Ρομπόπουλος και η Ιωάννα Κλεφτόγιαννη καταγράφουν τις πρώτες αντιδράσεις και τις εκτιμήσεις για την επόμενη μέρα.
Ο προϊστάμενος του τμήματος Διεθνών Ειδήσεων, Στρατής Αγγελής, μαζί με τους δημοσιογράφους του MEGA και με την παρουσία ειδικών αναλυτών στο στούντιο εξετάζουν τα σενάρια της μετεκλογικής περιόδου και τις αναταράξεις που μπορεί αυτά να επιφέρουν τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας