Ο προπονητής της Παρτιζάν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, εμπιστεύεται τους παίκτες του και ποντάρει στην επιστροφή του Κέβιν Πάντερ ενόψει του Game 5 με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.
Σε δηλώσεις του πριν το τελευταίο παιχνίδι της σειράς των playoffs της Euroleague , ο έμπειρος κόουτς, χαρακτήρισε ηγέτη τον Αμερικανό γκαρντ.
Παράλληλα, ανέφερε ποια μπορούν να είναι τα «κλειδιά» για να κερδίσει η ομάδα του, τον «τελικό» της Μαδρίτης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι ο αρχηγός και ο ηγέτης της ομάδας», τόνισε ο «Ζοτς».
«Μία κατοχή, ένα ριμπάουντ, μία άμυνα μπορεί να είναι καθοριστικά. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να είναι το κλειδί σε έναν αγώνα, οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα», πρόσθεσε ο Σέρβος προπονητής.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.