Στον δεύτερο τελικό της Volley League οι τραγικές διαιτητικές αποφάσεις στο τάι μπρέικ έδωσαν τη νίκη στον ΠΑΟΚ (3-2) και στέρησαν από τον Ολυμπιακό το 2-0.
Πλέον, η σειρά επιστρέφει στον Ρέντη, με τους Ερυθρόλευκους να θέλουν τη νίκη, που θα τους φέρει στο 2-1 και ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.
Ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Άλεν Παγένκ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του πειραϊκού συλλόγου και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».
«To τρίτο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ και όπως πάντα θα είναι δύσκολο, αλλά όπως δείξαμε για μια ακόμα φορά στη Θεσσαλονίκη, δεν τα παρατάμε μέχρι το τέλος και παλεύουμε για κάθε μπάλα.
Με αυτή τη νοοτροπία πηγαίνουμε στο αυριανό ματς και περιμένουμε τον… 7ο παίκτη μας στο γήπεδο να μας υποστηρίξει, σε ένα γεμάτο Ρέντη και να μας βοηθήσει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.