Στον δεύτερο τελικό της Volley League οι τραγικές διαιτητικές αποφάσεις στο τάι μπρέικ έδωσαν τη νίκη στον ΠΑΟΚ (3-2) και στέρησαν από τον Ολυμπιακό το 2-0.
Πλέον, η σειρά επιστρέφει στον Ρέντη, με τους Ερυθρόλευκους να θέλουν τη νίκη, που θα τους φέρει στο 2-1 και ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.
Ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Άλεν Παγένκ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του πειραϊκού συλλόγου και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».
«To τρίτο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ και όπως πάντα θα είναι δύσκολο, αλλά όπως δείξαμε για μια ακόμα φορά στη Θεσσαλονίκη, δεν τα παρατάμε μέχρι το τέλος και παλεύουμε για κάθε μπάλα.
Με αυτή τη νοοτροπία πηγαίνουμε στο αυριανό ματς και περιμένουμε τον… 7ο παίκτη μας στο γήπεδο να μας υποστηρίξει, σε ένα γεμάτο Ρέντη και να μας βοηθήσει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ απέφυγε να μπει στην ουσία προτιμώντας τις θεωρίες από την πραγματικότητα