«Κάταγμα στα πλευρά και κάκωση στην σπονδυλική στήλη ο Ιμόμπιλε» (pic)
Μπορεί ο ίδιος να δήλωνε πως είναι καλά στην υγεία μετά το τροχαίο που είχε, ωστόσο το ιατρικό δελτίο της Λάτσιο άλλα λέει για τον Ιμόμπιλε.
Μπορεί ο Τσίρο Ιμόμπιλε να καθησύχαζε άπαντες –μετά το τροχαίο που είχε τα ξημερώματα της Κυριακής με το αυτοκίνητό του- πως είναι καλά και μόνο το χέρι του τον πονούσε λίγο, ωστόσο το ιατρικό δελτίο της ομάδας του Ιταλού επιθετικού, Λάτσιο άλλα λέει.
Οι «λατσιάλι» αναφέρουν πως γενικά ο Ιμόμπιλε δεν έχει κάτι σοβαρό, ωστόσο μετά το τροχαίο υπέστη κάταγμα στα πλευρά και κάκωση στην σπονδυλική στήλη, ενώ βρίσκεται υπό παρακολούθηση στο τμήμα επειγόντων του νοσοκομείου της Ρώμης που διεκομίσθη.
Αναλυτικά η ενημέρωση της Λάτσιο για τον αρχηγό της:
«Το ιατρικό επιτελείο της Λάτσιο ανακοινώνει πως σήμερα, μετά από τροχαίο ατύχημα, ο ποδοσφαιριστής Τσίρο Ιμόμπιλε υπέστη κάκωση στην σπονδυλική στήλη και κατάγμα στα πλευρά στην δεξιά πλευρά του σώματός του.
Η κατάστασή του είναι καλή. Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει υπό παρακολουθήση στο τμήμα επειγόντων περιστατικών από τον καθηγητή Φραντσέσκο Φραντσέσκι του νοσοκομείου «Αγκοστίνο Τζεμέλι» της Ρώμης».
Αξίζει να σημειωθεί πως στο αυτοκίνητο του Ιμόμπιλε βρίσκονταν και τα δυο παιδιά του (οι δυο κόρες του συγκεκριμένα) τα οποία επίσης είναι καλά.
Le condizioni di @ciroimmobile
➡️ https://t.co/vzub0Sg8zy pic.twitter.com/AvtxldAc9B
— S.S.Lazio (@OfficialSSLazio) April 16, 2023
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)











































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442