Ο Ολυμπιακός επικράτησε και της Μπασκόνια, κλειδώνοντας την πρώτη θέση στη regular season της Euroleague.
Η πρωτιά στην κανονική περίοδο βάφτηκε ερυθρόλευκη και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μόνο χαρούμενος θα μπορούσε να ήταν.
Ο Ελληνας τεχνικός μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού και υπογράμμισε πως η διαδικασία των playoffs θα είναι αρκετά απαιτητική.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο flash interview ο κόουτς του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια:
«Δεν είναι μικρό το επίτευγμα της πρώτης θέσης. Ήμασταν πολύ σταθεροί όλη τη σεζόν. Πάντα πρέπει να βελτιώνεσαι και να γίνεσαι καλύτερη ομάδα. Τα πλέι οφ θα είναι πολύ απαιτητικά».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ηλιόπουλος και Σαββίδης διασταύρωσαν τα βέλη τους στην συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, Η προτροπή του δεύτερου: «Ξεκίνα από την ΑΕΚ, αν θέλεις να καθαρίσεις το ποδόσφαιρο».
Τα παράπονα για τη διαιτησία είναι δεδομένα και ο Λανουά δεν φαίνεται να έχει τη λύση για να βελτιώσει την κατάσταση. Επίσης, και ο Γάλλος «φωτογράφισε» ότι η διαιτησία δεν πάει καλά