O Ολυμπιακός πάλεψε κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά το 3-0 του πρώτου ματς ήταν πολύ βαρύ για να γυρίσει.
Στις δηλώσεις του στην Cosmote TV ο Ζοζέ Ανιγκό τόνισε πως η πρόκριση κρίθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ έδωσε το σύνθημα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Όσα είπε ο Ανιγκό:
Για το αν είναι ικανοποιημένος για την προσπάθεια: «Πιστεύω ότι η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ματς. Δείξαμε διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τότε. Ικανοποιημένη από το πώς εμφανιστήκαμε. Θα μπορούσαμε να βάζαμε ένα γκολ ακόμα. Είμαστε στεναχωρημένοι για τον αποκλεισμό, αλλά ικανοποιημένοι για το παιχνίδι που κάναμε σήμερα».
Για το αν ο Ολυμπιακός έστειλε μήνυμα σε αυτό το ματς: «Σίγουρα είναι ένα θετικό μήνυμα σε όλο τον κόσμο. Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο. Τις τελευταίες εννέα μέρες παίξαμε τρία ντέρμπι και κερδίσαμε τα δύο.
Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ειδικά από το πρώτο ημίχρονο. Με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στείλαμε ένα δυνατό μήνυμα προς τον κόσμο ότι είμαστε εδώ και είμαστε ζωντανοί στη διεκδίκηση του τίτλου».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.