Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού έχει στρέψει την προσοχή της στα πλέι οφ. Το Σάββατο (8/4) στις 14:30, οι νταμπλούχοι Ελλάδας υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στο Παπαστράτειο, στο πρώτο ματς της φάσης 1-8 της Α1.
Μετά την εντός έδρας νίκη (15-8) κόντρα στο Ανόβερο, για την 11η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και τη… μαθηματική εξασφάλιση της πρόκρισης στο Final-8, ο Θρύλος αγωνίζεται και πάλι στον Πειραιά, αυτή τη φορά κόντρα στους «πράσινους», για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος, με στόχο το 1-0 στη σειρά και το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά.
Το δεύτερο ματς της φάσης 1-8 της Α1, μεταξύ των «ερυθρόλευκων» και του Παναθηναϊκού, θα διεξαχθεί στο Γουδή, τη Μεγάλη Δευτέρα (10/4, 17:00).
Δηλώσεις:
Αλέξανδρος Παπαναστασίου: «Ξεκινάνε τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, μπαίνουμε σιγά-σιγά στην τελική ευθεία. Μπαίνουμε, δηλαδή, στην περίοδο για την οποία προετοιμαζόμαστε τόσο καιρό. Πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ξέρουμε ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο, όμως όπως είπα, για εμάς είναι η αρχή μιας πολύ σημαντικής περιόδου και θέλουμε σε κάθε ματς να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Οπότε, θέτουμε ως αρχή αυτό το παιχνίδι, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να το αντιμετωπίσουμε με την κατάλληλη σοβαρότητα και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Με κορυφαίους τους Χαϊδεμένος και Μπουζούλα, που σημείωσαν από 14 πόντους έκαστος ο Ολυμπιακός επικράτησε με 72-65 τον Προμηθέα Πατρών και κατέκτησε το 53ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.
Η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα με 71-57 του Πανιωνίου για την 25η αγωνιστική GBL και σε περίπτωση που οι «κυανέρυθροι» ηττηθούν από τον Άρη, τότε θα υποβιβαστούν στην Α2 ανδρών.