25η Μαρτίου: Η μικρή Εφραιμίνα παρέλασε μόνη της στον Απόλλωνα Νάξου
Πρόκειται για την τελευταία παρέλαση στο χωριό
Και φέτος, η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο γραφικό χωριό Απόλλωνας, της Νάξου έγινε από μία και μοναδική μαθήτρια.
Η μικρή Εφραιμίνα, μαθήτρια της ΣΤ’ Δημοτικού παρέλασε με υπερηφάνια, έχοντας στο πλάι της τον δάσκαλό της, ενώ καταχειροκροτήθηκε από τους λιγοστούς κατοίκους του χωριού.
Η φετινή παρέλαση είναι η τελευταία που θα πραγματοποιηθεί στο χωριό της Νάξου, καθώς η Εφραιμίνα του χρόνου θα πάει στο Γυμνάσιο και το δημοτικό σχολείο θα κλείσει.
Όπως έγραψε το cyclades24, η οικογένεια Γιαννάκη, γνωστοί επιχειρηματίες του νησιού, συνόδευσαν τη μικρή Εφραιμίνα με τύμπανα, κάνοντάς της μια μικρή έκπληξη, δίνοντας όμως πολύ μεγάλη χαρά στη μικρή μαθήτρια, στην τελευταία της παρέλαση στο χωριό, με τη σημαντική προσφορά και του κ. Αντώνη Αλιμπέρτη, προέδρου της Κοινότητας Κωμιακής.
- Μπορεί η κηπουρική να μειώσει το άγχος και την κατάθλιψη;
- Στερεύει η Ελλάδα από εργατικά χέρια; – Σε ποιους κλάδους καταγράφονται ελλείψεις
- Δύο ανήλικοι και ένας 18χρονος ξυλοκόπησαν και λήστεψαν διανομέα στην Αργυρούπολη
- Συνταγή: Muffins με βατόμουρα και λευκή σοκολάτα
- Μέτρα για πνευματική ιδιοκτησία και επάρκεια φαρμάκων στην Ευρώπη
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της εισαγγελέως για τους 42 κατηγορούμενους
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442