Απίστευτη καταγγελία του Άρη για Μπαλτάκο: «Θα γ… και σένα και όλον τον Άρη»
Οι κιτρινόμαυροι με ανακοίνωση τους καταγγέλλουν ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ έβρισε με χυδαίο τρόπο τον Άρη και τον Καρυπίδη, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μετά το τέλος του ντέρμπι.
Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αναφέρει ότι σε συνομιλία που είχε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ο τελευταίος τον έβρισε με απίστευτες εκφράσεις, προσβάλλοντας και τον Άρη. «Θα γ… και σένα και όλον τον Άρη», φέρεται να του είπε, σύμφωνα με την καταγγελία της ΠΑΕ Άρης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης, κάλεσε στο τηλέφωνο τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκο, προκειμένου να του μεταφέρει τα παράπονά του για τη διαιτησία του αποψινού ντέρμπι.
«Προκαλείτε τον κόσμο με αυτά που γίνονται. Έχεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης κι εσύ. Δεν θα είσαι για πάντα στο απυρόβλητο».
Και ο πρόεδρος της ΕΠΟ του απάντησε (άκουσον, άκουσον!!!) με τον εξής προκλητικό τρόπο και με πεζοδρομιακού χαρακτήρα εκφράσεις: «Θα γ@@@@ω και εσένα και όλο τον ΑΡΗ»!!!
Δεν έχουμε λόγια…
Με τον κ. Καρυπίδη μπορεί να έχει ότι διαφορές θέλει, όμως δεν έχει το δικαίωμα να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο για έναν Σύλλογο, που σε λίγες μέρες συμπληρώνει 109 χρόνια ζωής.
Είναι πολύ μικρός για να εκφράζεται έτσι για τον ΑΡΗ.
Τον αφήνουμε στην κρίση του κόσμου. Ως ΑΡΗΣ, πλέον, δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ρόλο του κ. Μπαλτάκου και τι συμφέροντα εξυπηρετεί».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Euroleague μπαίνει στην τελευταία στροφή της regular season και τα σενάρια είναι δεκάδες – Πού θα τερματίσουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ποιοι διεκδικούν το πλεονέκτημα και την εξάδα και οι… στάνταρ ομάδες στα play in
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.