Έπειτα από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή, οι ερυθρόλευκοι αυτή την φορά εμφανιστηκάν όπως έπρεπε πετυχαίνοντας την εντός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στα Χανιά.
Οι Πειραιώτες ήταν κυρίαρχοι από την αρχή της αναμέτρησης, μετουσιώνοντας την κυριαρχία τους σε γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης με… δράστη τον Λιάτσο.
Ο νεαρός άσος ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ στο 57′, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα Καλογεράκη με την βοήθεια και του δοκαριού.
Το τρίποντο για τους ερυθρόλευκους κλείδωσε από τα έντεκα βήματα ο Ιμπαγάσα στο 85′.
Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες και συνέχισε την επέλασή του καθώς έλαμψε και κόντρα στην ΑΕΛ Novibet στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της
Σε ένα παιχνίδι που θύμισε τα μεγάλα ντέρμπι του παρελθόντος, ο Άρης Betsson νίκησε με 82-80 στο γεμάτο Ιβανώφειο τον Ηρακλή, με τον Τζόουνς να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι και τον Φόρμα να αποδεικνύεται μοιραίος στο τέλος.
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αρης ψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό, όμως η ΑΕΚ προτίμησε την απομόνωση. Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι η διαιτησία είναι θέμα Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου