Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για τον αυριανό (15/3 και ώρα 20:00) μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό κόντρα στην Μακάμπι, με την Θύρα 7 να ετοιμάζεται να δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ.
Λιγότερες από 24 ώρες απομένουν για το πρώτο σερβίς του τελικού κόντρα στην Μακάμπι για το CEV Challenge Cup, στη ρεβάνς του 3-0 στο Ισραήλ.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε ήδη sold out οι παίκτες του τμήματος βόλεϊ, αναμένεται να ζήσουν ιστορικές στιγμές, με την ερυθρόλευκη εξέδρα να αναμένεται καυτή και θορυβώδης.
Όπως ανακοίνωσε μάλιστα στα social media η Θύρα 7, προετοιμάζεται όχι για πανηγύρι αλλά για κανονική μάχη, πάντα στο πλευρό των παικτών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 7:
Αύριο στις 20:00 στο ΣΕΦ,ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ, κάνει το τελευταίο βήμα για την κατάκτηση του 3ου Ευρωπαϊκού κυπέλλου, στην ιστορία μας στο βόλει αντρών! ΔΕΝ θα είναι πανηγύρι, αλλά ΜΑΧΗ! ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ και εμείς ΜΑΖΙ με την ομάδα!
Υ.Γ1 ΟΛΟΙ ΚΟΚΚΙΝΑ! Υ.Γ 2 Τα καπνογόνα θα τα ανάψουμε, την στιγμή που ΠΡΕΠΕΙ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΕΨΗ του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ!
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Άρης και Φιορεντίνα ήρθαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Κριστιάν Κουαμέ και ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μέσα στην Παρασκευή (6/2) προκειμένου να υπογράψει στους «κίτρινους».
Σαν άλλος Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σφράγισε οριστικά την παραμονή του στους Μιλγουόκι Μπακς, ανακοινώνοντας τη... δραματικά, με απόσπασμα από τον Λύκο της Wall Street.
Με τον Όστιν Ριβς να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση με 35 πόντους, οι Λος Άντζελες Λέικερς νίκησαν δύσκολα τους Φιλαδέλφεια Σίξερς στο σημαντικότερο ματς της βραδιάς στο NBA, αλλά ανησυχούν αφού είδαν τον Λούκα Ντόντσιτς να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού.
Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη και Έλενα Ξενάκη συμπεριλήφθησαν στην καλύτερη επτάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο της Πορτογαλίας, στο οποίο η Εθνική μας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.