Η κατρακύλα για την Εφές συνεχίζεται, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης να γνωρίζει την εντός έδρας συντριβή από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Ο κίνδυνος πρόωρου αποκλεισμού είναι κάτι παραπάνω από ορατός, με την εικόνα της Εφές να προβληματίζει.
Κόντρα στη Μακάμπι η εμφάνιση των Βασίλιε Μίτσιτς και Σέιν Λάρκιν ήταν απογοητευτική, με τον Εργκίν Αταμάν να ξεδιαλύνει το τοπίο για την κατάστασή τους.
«Ο Λάρκιν μπήκε στο νοσοκομείο τη Δευτέρα με συμπτώματα σκωλικοειδίτιδας. Μετά από δύο ημέρες νοσηλείας, η επέμβαση εγκαταλείφθηκε την τελευταία στιγμή και πήρε εξιτήριο την Πέμπτη», είπε ο Τούρκος προπονητής.
Και συνέχισε για τον Μίτσιτς: «Δεν κάνει προπόνηση με την ομάδα εδώ και πέντε εβδομάδες.
Για την ακρίβεια, δεν θα έπρεπε να αγωνιστεί απέναντι στη Μακάμπι, αλλά του το ζήτησα την παραμονή του αγώνα επειδή ήταν εξαιρετικά κρίσιμος. Δυστυχώς δεν ήταν καθόλου έτοιμος».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.