Ένα απίστευτο στιγμιότυπο αποτυπώθηκε σε βίντεο μετά από κόντρα δύο Ferrari στην Ιταλία.
Τα δύο αυτοκίνητα αξίας συνολικά άνω των 500.000 ευρώ, έκαναν κόντρα σε επαρχιακό δρόμο της Ιταλίας κοντά στην Ανκόνα.
Όπως φαίνεται από το βίντεο, σε μία στροφή τα δύο αυτοκίνητα που ερχόντουσαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, βγήκαν από την πορεία τους και εκτοξεύτηκαν στην κυριολεξία σε ένα οικόπεδα όπου υπάρχει μία υπερπολυτελή βίλα.
Από την πρόσκρουση τα δύο αυτοκίνητα σχεδόν καταστράφηκαν ενώ στο ένα από τα δύο εκδηλώθηκε φωτιά.
Οι δύο οδηγοί οι οποίοι έκαναν τις διακοπές τους στην ευρύτερη περιοχή, μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα σε νοσοκομείο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας