Ο Εμμανουήλ Καραλής, επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς προκρίθηκε με χαρακτηριστική άνεση, στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που φιλοξενείται στην Κωνσταντινούπολη.
Ο Ελληνας επικοντιστής, υπερέβη με την πρώτη προσπάθεια, διαδοχικά, τα 5.40μ, τα 5.55μ, τα 5,65μ. και τα 5.75 μέτρα, που ήταν και το όριο πρόκρισης, εξασφαλίζοντας την συμμετοχή του στον αυριανό (5/3, 18:18) τελικό του αγωνίσματος.
Θυμίζουμε πως ο Καραλής δίνει το παρών στη διοργάνωση της Πόλης με καλύτερη επίδοση στα 5.86, την οποία και είχε κάνει προ ημερών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ΣΕΦ.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση