Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2026
weather-icon 21o
ps. post
scriptum

Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;

Κλειστό λόγω ανέμων το αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Κλειστό λόγω ανέμων το αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Έχουν ακυρωθεί δεκάδες πτήσεις, προβληματισμός για τους εκδρομείς.

Τεράστιο είναι το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας στο Ηράκλειο και αφορά στις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».

Ειδικότερα, οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στο νησί έχουν προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στις αερομεταφορές και ακυρώσεις αρκετών πτήσεων.

Από τα ξημερώματα, οι δύο πτήσεις που είχαν προορισμό το Ηράκλειο επέστρεψαν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα, ενώ μετά τις 11 το πρωί δεν κατέφερε να πετάξει από το Ηράκλειο κανένα αεροσκάφος.

Πλέον, οι ταξιδιώτες αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα με τη διαμονή τους, με τα καταλύματα να μην έχουν τόσα διαθέσιμα δωμάτια για να τους φιλοξενήσουν.

«Σωτηρία» το πλοίο

Με το που έγινε γνωστό το πρόβλημα στις πτήσεις, αρκετοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να φύγουν από το Ηράκλειο με προορισμό τον Πειραιά, μιας και τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια εκτελούνται κανονικά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2026
Απόρρητο