Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
My Style Rocks: Ξέσπασε σε λυγμούς και αποχώρησε από το στούντιο

My Style Rocks: Ξέσπασε σε λυγμούς και αποχώρησε από το στούντιο

Έγινε χαμός!

Άλλο ένα επεισόδιο του My Style Rocks προβλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο κανάλι του ΣΚΑΙ και, φυσικά, ήταν αρκετά έντονο.

Μετά το ξέσπασμα των κριτών στο προηγούμενο επεισόδιο για την συμπεριφορά και της Βασιλικής και την βρισιά που ειπώθηκε στον αέρα, ακολούθησε μεγάλος «σαματάς» ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Σελένη Φωτιάδη.

Την ώρα που κρινόταν άλλη κοπέλα, η δεύτερη συνομιλούσε με ορισμένες συμπαίκτριές της και αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην μελαχρινή κριτή και δεν δίστασε να της το πει κάνοντάς της παρατήρηση.

Χαμός στο πλατό του My Style Rocks

«Όση ώρα μιλάνε οι άλλοι είναι ωραίο να μην ανοίγεις κουβέντα με άλλους γιατί δεν είναι σεβασμός. Κάνετε το πηγαδάκι σας», είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Σελένη.

Εκείνη, από την πλευρά της θέλησε να υπερασπιστεί το εαυτό της, λέγοντας: «Μονίμως αδικούμαι με όλα τα σχόλια, αλλοιώνεται η προσωπικότητά μου και δεν το ανέχομαι πλέον. Δεν με αφορά η κριτική των κοριτσιών. Εδώ έρχεται ο καθένας και κάνει ό,τι νομίζει», είπε η παίκτρια για να της απαντήσει η Ηλιάνα: «Έχεις χάσει εντελώς την αντικειμενικότητά σου. Εγώ δεν έχω πει τι είσαι, κάνεις λάθος! Προφανώς και είσαι αυθάδης όταν φέρεσαι με αγένεια».

Βέβαια, τα λόγια του μοντέλου την έφεραν σε τόσο δύσκολη θέση, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να αρχίσει να κλαίει με λυγμούς. Όταν το αντιλήφθηκε αυτό η Κατερίνα Καραβάτου και τη ρώτησε τι έχει συμβεί, εκείνη ζήτησε να αποχωρήσει από το πλατό.

Σε κλάματα ξέσπασε και η Emilia Vodos στη συνέχεια, εκείνη όμως λόγω της αρνητικής κριτικής που δέχθηκε από την επιτροπή για το σύνολο που επέλεξε.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024