Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη του Ολυμπιακού στη Λαμία, καθώς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στην πόλη της Φθιώτιδας τραυματίστηκαν οι Γκάρι Ροντρίγκες και Σωκράτης Παπασταθόπουλος.
Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, ο Γκάρι Ροντρίγκες έχει υποστεί θλάση στον μηριαίο δικέφαλο αριστερά, ενώ ο Σωκράτης έχει ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο αριστερό. Οι πρώτες εκτιμήσεις του «ερυθρόλευκου» ιατρικού τιμ επιβεβαιώθηκαν, γεγονός που σημαίνει ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 2-3 εβδομάδες.
Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός θα χάσει σίγουρα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (25/2, 20:30), αλλά και το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό (5/3, 16:00), ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας με την ΑΕΚ στην Opap Arena (12/3, 19:00).
Οσον αφορά στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός νιώθει ενοχλήσεις και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο σέντερ μπακ των Πειραιωτών τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ για την αναμέτρηση με το Τριφύλλι.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.