Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Σάκκαρη – Πεγκούλα 1-2: Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Μαρία
Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Τζέσικα Πεγκούλα, με την Αμερικανίδα να επικρατεί με 2-1 σετ και να παίρνει την πρόκριση για το Qatar Open.
Εκτός Qatar Open έμεινε η Μαρία Σάκκαρη η οποία ηττήθηκε με 2-1 σετ (6-2, 4-6, 6-1) από την Τζέσικα Πεγκούλα και έτσι δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο στην Ντόχα.
Η Αμερικανίδα έβαλε δύσκολα στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία δεν έπιασε τα συνηθισμένα της στάνταρ απόδοσης και έχασε αρκετά εύκολα το πρώτο σετ. Στη συνέχεια μπόρεσε να ισοφαρίσει, όμως και πάλι, στο τελευταίο σετ η Μαρία έδειχνε να μην μπορεί και έτσι υπέστη τον αποκλεισμό.
Το πρώτο σετ ξεκίνησε με την Πεγκούλα να είναι σαφώς καλύτερη και δείχνει μεγαλύτερη σιγουριά στα χτυπήματά της. Κάτι που της έδωσε το πάνω χέρι φτάνοντας στο μπρέικ και κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για τη συνέχεια. Η Σάκκαρη έδειχνε εκτός ρυθμού και έτσι η Αμερικανίδα έφτασε στο 6-2 για το 1-0.
Τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά στο δεύτερο σετ. Η Ελληνίδα τενίστρια έδειξε καλύτερο πρόσωπο και το παιχνίδι έγινε πιο αμφίρροπο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να κριθεί στις λεπτομέρειες και το μπρέικ που κατάφερε να κάνει η Μαρία στο φινάλε για το 6-4 και την ισοφάριση σε 1-1.
Ωστόσο, στο τρίτο σετ η Πεγκούλα ήταν η απόλυτη κυρίαρχος. Αρχικά ήρθε το μπρέικ στο πρώτο γκέιμ, με τη Σάκκαρη όμως να απαντά. Η Αμερικανίδα έκανε ξανά μπρέικ και έπειτα κράτησε το σερβίς της. Κάπου εκεί η Μαρία δεν μπόρεσε να ακολουθήσει και έτσι το 6-1 ήρθε φυσιολογικά, για γίνει το τελικό 2-1.
LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλεφόλια. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βαλεφόλια για τον δεύτερο τελικό του Challenge Cup στο βόλεϊ γυναικών. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 7.
Χωρίς την Δήμητρα Τσουκαλά, αλλά με ελπίδες για επιτυχίες, αναχώρησε η Εθνική Ομάδα στίβου για το Τόρουν της Πολωνίας και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.
Η ΚΕΔ (Λανουά, Βαλέρι) τιμώρησε τον Τσιμεντερίδη (Κοζάνης) αλλά όχι τον Ματσούκα (Εύβοιας) αν και ο δεύτερος έκανε σοβαρότερο λάθος. Η απόδειξη ότι ξεχωρίζουν τους ρέφερι ανάλογα με τα λάθη