Για την Κρήτη αναχώρησε ο Παναθηναϊκός που θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό Ρόδου την Παρασκευή (17/2, 19:15) στο πλαίσιο των προημιτελικών για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.
Πριν «πετάξουν» οι Πράσινοι προπονήθηκαν, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να βλέπει να τον Γιώργο Παπαγιάννη να βγάζει κανονικά όλο το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και έτσι ο Μαυροβούνιος τεχνικός αναμένεται να τον έχει κανονικά στη διάθεσή του για το ματς.
Παράλληλα ο Ματ Τόμας, που κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας δέχθηκε μια αγκωνιά στο κεφάλι, έβγαλε μέρος της προπόνησης και όπως όλα δείχνουν θα είναι και εκείνος στη διάθεση του Ράντονιτς για την αναμέτρηση.
Αυτό που μένει να δουν στο «τριφύλλι» είναι ποιοι θα είναι οι έξι ξένοι που θα δώσουν το παρών και ποιοι θα μείνουν εκτός του Κυπέλλου.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.