Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Όλα ανοιχτά στο... Ολντ Τράφορντ

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Όλα ανοιχτά στο… Ολντ Τράφορντ

Τέσσερα γκολ, τρομερές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν και απίθανος ρυθμός για το 2-2 της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αφήνει τα πάντα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς του «Old Trafford». Αναλυτά τα αποτελέσματα του Europa League.

Μακάρι να μην τελείωσε ποτέ αυτή η ματσάρα!

Σε ένα απίθανο παιχνίδι βγαλμένο από τις εποχές που οι δύο ομάδες πρωταγωνιστούσαν στο Champions League, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν ισόπαλες με 2-2 στο «Καμπ Νου», αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά για την πρόκριση στους «16» του Europa League ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και τις καλύτερες ευκαιρίες, με τον Τερ Στέργκεν να κρατάει όρθια την ομάδα του όποτε χρειάστηκε. Τα γκολ άρχισαν να πέφτουν βροχή στο δεύτερο μέρος. Ο Μάρκος Αλόνσο με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Ραφίνια στο 50′ έκανε το 1-0, αλλά η χαρά του κράτησε μόλις δύο λεπτά καθώς στο 52′ ο Ράσφορντ με υπέροχο πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 57′ μάλιστα ήρθε και η ανατροπή για τους «κόκκινους διαβόλους» όταν από ωραία ενέργεια και σέντρα του Ράσφορντ από τα δεξιά, ο Κούντε έβαλε αυτογκόλ. Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να αποφύγει την ήττα χάρη σε σέντρα-σουτ του Ραφίνια στο 76′ η οποία κατέληξε στα δίχτυα του Ντε Χέα αφού πέρασε από όλους. Στο 87′ οι Καταλανοί «άγγιξαν» και το 3-2 αφού είχαν δοκάρι σε παραλίγο αυτογκόλ του Κασεμίρο από κοντά.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Αλόνσο (67’Κρίστενσεν), Άλμπα (67’Μπαλντέ), Πέδρι (41’Σέρτζι Ρομπέρτο), Ντε Γιονγκ, Κεσιέ (67’Φάτι), Ραφίνια (83’Φεράν Τόρες), Λεβαντόφσκι, Γκάβι.

Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μπισάκα, Βαράν, Σο, Μαλάσια, Κασεμίρο, Φρεντ, Σάντσο (81’Γκαρνάτσο), Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ, Βέγκχορστ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Σαχτάρ νίκησε 2-1 τη Ρεν ως τυπικά γηπεδούχος στη Βαρσοβία και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Η Ουνιόν Βερολίνου, που εντυπωσιάζει και στην Ευρώπη, πήρε «λευκή» ισοπαλία από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, ενώ η Σάλσμπουργκ νίκησε με 1-0 τη Ρόμα στην Αυστρία χάρη σε γκολ του Καπάλδο στο 88′.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα στους πρώτους αγώνες των play-off πρόκρισης στους «16» του Europa League:

Άγιαξ (Ολλανδία)-Ουνιόν Βερολίνου (Γερμανία) 0-0

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Μάντσεστερ Γ. (Αγγλία) 2-2

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)-Ρεν (Γαλλία) 2-1

Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)-Ρόμα (Ιταλία) 1-0

Γιουβέντους (Ιταλία)-Ναντ (Γαλλία) 22:00

Σπόρτινγκ Λισ. (Πορτογαλία)-Μίντιλαντ (Δανία) 22:00

Λεβερκούζεν (Γερμανία)-Μονακό (Γαλλία) 22:00

Σεβίλη (Ισπανία)-Αϊντχόφεν (Ολλανδία) 22:00

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024