Κάθε ματς το μετατρέπει σε… πάρτι. Κάθε ματς, είναι και ένα βήμα προς το scudetto. Η Νάπολι διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες και την Κρεμονέζε (3-0), προσθέτοντας άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι της.
Η φοβερή και τρομερή ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έβαλε στα δίχτυα το σύνολο από τη Λομβαρδία και καλπάζει για την επιστροφή στον θρόνο του ιταλικού ποδοσφαίρου.
Μετά από 22 αγωνιστικές, η Νάπολι είναι το απόλυτο αφεντικό στη Serie A, με τη «σούμα» να γράφει 59 πόντους. Στο +16 (!) πλέον από τη 2η Ίντερ (ματς λιγότερο) οι Παρτενοπέι, που έχουν ήδη αρχίσει τις ετοιμασίες για την στέψη του Μαϊου.
Σε ακόμη μια αναμέτρηση της εφετινής σεζόν, μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο συνήθης ύποπτος. Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια. Ο Γεωργιανός άσος κάνει… παπάδες με τη φανέλα της Νάπολι και κόντρα στην Κρεμονέζε, φρόντισε να «κεράσει» για τα 22α γενέθλιά του.
Με όμορφη ενέργεια και σουτ στο 22ο λεπτό, έβαλε σε θέση οδηγού την αρμάδα του Σπαλέτι.
Η μία φάση διαδεχόταν την άλλη για τους πρωτοπόρους της Serie A, που έκαναν ότι ήθελαν τους άτυχους φιλοξενούμενους. Το τρίποντο για τη Νάπολι κλείδωσε στο 65′ ο Όσιμεν. Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Κρεμονέζε, ο Νιγηριανός έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Η σεμνή τελετή και το πάρτι της Νάπολι ολοκληρώθηκε στο 79′. Με υπέροχο διαγώνιο σουτ, ο Ελίας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου για τους Παρτενοπέι.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο 19χρονος Γάλλος μέσος, Ταχίρις Ντος Σάντος, ο οποίος αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Μετς, είναι ένας από τους σοβαρά τραυματίες της φονικής πυρκαγιάς του Κραν Μοντανά.
Η ατυχία χτύπησε την πόρτα των Ντένβερ Νάγκετς, αφού όπως διαπιστώθηκε, ο τραυματισμός του Γιόνας Βαλαντσιούνας θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τον επόμενο μήνα, όπως ακριβώς συνέβη και με τον Νίκολα Γιόκιτς.