Οι φονικοί σεισμοί που έπληξαν την Τουρκία και τη Συρία έχουν στρέψει τα βλέμματα και το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης προς τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις καταστροφές που προκλήθηκαν.
Όσοι μπορούν, προσπαθούν να βοηθήσουν με τον τρόπο τους και φυσικά ανάμεσα σε αυτούς είναι και πολλοί άνθρωποι του αθλητισμού σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ της Φενέρμπαχτσε και ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, Δημήτρης Ιτούδης, στηρίζει κι εκείνος έμπρακτα τους σεισμόπληκτους, μαζί με τη βοήθεια της ομάδας του.
Ο Έλληνας τεχνικός, μαζί με διοικητικά στελέχη της Φενέρμπαχτσε βρέθηκαν στην Ulker Sports Arena και βοήθησαν στην μεταφορά και τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, που πραγματοποιείται στην έδρα της πρωταθλήτριας Τουρκίας.
Kulübümüzün deprem bölgelerine yardım kampanyasına destek vermeye devam ediyoruz!
Basketbol Operasyonları Genel Direktörümüz Maurizio Gherardini, Genel Menajerimiz Derya Yannier ve Başantrenörümüz Dimitris Itoudis ile Ülker Stadyumu’ndayız!
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Μια μέρα σαν σήμερα πριν από 6 χρόνια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέστρεψε στον Ολυμπιακό και από τότε κατακτά μόνο κορυφές. Τα πεπραγμένα του και η εικόνα της εξαετίας…
Ο Λεβαδειακός συνεχίζει να νικάει και να εντυπωσιάζει και ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι καθόλου εύκολο να τον προσπεράσει για τη μάχη της τετράδας της Stoiximan Super League.
Ο Άλεκ Πίτερς είναι ο MVP της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL και αναδεικνύεται για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα ο πολυτιμότερος, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στην Καρδίτσα.