Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα «έδειξε» ο Μίτσελ, ο Ισπανός τεχνικός θα επιμείνει στο σχήμα με τα τρία δεκάρια, δηλαδή Χάμες, Φορτούνης και Μπιέλ αναμένεται να είναι στη βασική εντεκάδα κόντρα στον Ατρόμητο.
Ο Ολυμπιακός καλείται να φέρει εις πέρας δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, αντιμετωπίζοντας την Κυριακή το βράδυ τον Ατρόμητο και η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι το μοναδικό ζητούμενο για τους ερυθρόλευκους.
Οι πρωταθλητές επισκέπτονται ξανά το Περιστέρι, λίγες μέρες μετά τον αγώνα Κυπέλλου και ο Μίτσελ θέλει να δει την ομάδα του να επεκτείνει το σερί νικών στο πρωτάθλημα.
Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού είχε κάνει πολλές αλλαγές (εννιά τον αριθμό) στο παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον Άρη την περασμένη Τετάρτη, αλλά τώρα «επιστρέφει» στο σχήμα πρωταθλήματος.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μίτσελ «άνοιξε τα χαρτιά του» στην σαββατιάτικη προπόνηση στο Ρέντη και όλα δείχνουν ότι παραμένει πιστός στην παρουσία τριών δεκαριών στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού.
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα «έδειξε» ο Μίτσελ, ο Ισπανός τεχνικός θα επιμείνει στο σχήμα με τα τρία δεκάρια, δηλαδή Χάμες, Φορτούνης και Μπιέλ αναμένεται να είναι στη βασική εντεκάδα κόντρα στον Ατρόμητο.
Τις δύο προηγούμενες μέρες υπήρξαν πληροφορίες που ήθελαν τον Μίτσελ να εξετάζει το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Μασούρα στο ένα άκρο της επίθεσης για να μείνει εκτός ένα δεκάρι.
Ωστόσο ο Μίτσελ δεν σκοπεύει να αλλάξει τη «συνταγή» κι έχει αποφασίσει την χρησιμοποίηση Χάμες, Μπιέλ και Φορτούνη στην αρχική εντεκάδα και εναντίον του Ατρόμητου.
Αυτό σημαίνει ότι η εντεκάδα των ερυθρόλευκων στο παιχνίδι με τους Περιστεριώτες θα είναι η ακόλουθη. Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Χάμες, Φορτούνης, Μπιέλ και Μπακαμπού.
Ο προπονητής των ερυθρόλευκων επιμένει στο σχήμα με το οποίο η ομάδα του έχει σημειώσει συνεχόμενες νίκες το τελευταίο διάστημα και δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τρόπο που θα μπουν στο ματς οι παίκτες του.
Ο Ολυμπιακός θέλει τους τρεις βαθμούς στο Περιστέρι γιατί υπάρχει και το παιχνίδι Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν φυσικά να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα του ντέρμπι.
Θυμίζουμε πως τεχνικός των πρωταθλητών δεν έχει στη διάθεσή του τον Μαρσέλο και τον Ρέτσο, καθώς οι δύο παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
O Nάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις ήρθε πριν λίγες μέρες στον Παναθηναϊκό και στο πρώτο του ντέρμπι »αιωνίων» και τον πρώτο τελικό, έκανε τη διαφορά για τους «πράσινους» με μια εμφάνιση που του χάρισε το βραβείο του MVP.
Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας γιατί σημαίνει πολλά για το τριφύλλι, αλλά και στην κακή περίοδο που προηγήθηκε τον Γενάρη.
Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε μία υπεπολύτιμη νίκη με 2-1 επί της Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League κι έτσι μείωσε στο -2 από την πρωτοπόρο, Άρσεναλ.
Η Ατλέτικο νίκησε 4-2 την Εσπανιόλ και εδραιώθηκε στην τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος, με το πρώτο «τρίποντο» για την ομάδα του Σιμεόνε μετά από ένα μήνα.