in.gr > Αθλητισμός & Σπορ > Ποδόσφαιρο > Καθηγητής διαιτησίας στη Δίκη στο OPEN: «Κανένα πέναλτι για τον Παναθηναϊκό – Καθαρό χέρι του Κουρμπέλη» (vid)
Το αυτονόητο είπε ο καθηγητής διαιτησίας Φίλιππος Ντόβας στη χθεσινή «Δίκη» του Open.
Ότι ακριβώς είδε ολόκληρη η Ελλάδα εκτός από τον διαιτητή Τσαγκαράκη και τον VAR Τζοβάρα στους «Ζωσιμάδες». Είπε δηλαδή ο άνθρωπος ότι υπάρχει καθαρό χέρι του Δημήτρη Κουρμπέλη πριν από την παράβαση πέναλτι που σφυρίχτηκε υπέρ του Παναθηναϊκού στο 90΄+5΄.
Μια (ακόμη) απόφαση της διαιτησίας που άλλαξε το τελικό σκορ σε ένα ματς των Πράσινων αλλοιώνοντας ακόμη περισσότερο τον βαθμολογικό πίνακα. «Η μπάλα βρίσκει καθαρά στο χέρι του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και μάλιστα κάτω από τον αγκώνα. Οπότε έχει προηγηθεί αυτή η παράβαση και μετά είναι το πέναλτι.
Η μπάλα βρίσκει στο χέρι κάτω από τον αγκώνα και η παράβαση αυτή προηγείται. Έπρεπε να δοθεί επιθετικό φάουλ και όχι πέναλτι. Μου κάνει εντύπωση πως δεν το είδε αυτό το VAR αλλά και ο διαιτητής που πήγε στο βίντεο».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.