Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η βίλα - παλάτι, η πανάκριβη γκαρνταρόμπα και η πώληση

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η βίλα – παλάτι, η πανάκριβη γκαρνταρόμπα και η πώληση

Οι 12 κρεβατοκάμαρες, η πριβέ παραλία και η αραβική αρχιτεκτονική.

Το παλάτι που είχε αγοράσει πριν από 9 χρόνια στο Πόρτο Χέλι μέσω offshore πούλησε πριν λίγο καιρό, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος σε Βούλγαρο επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται στις τηλεπικοινωνίες και είναι κάτοικος Λονδίνου. Οι λόγοι που οδήγησαν στην πώληση ήταν τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και του εμπόδιζαν τις μετακινήσεις.

Η πανάκριβη γκαρνταρόμπα

Μαζί με την πώληση παράλληλα δώρισε την πανάκριβη γκαρνταρόμπα του στους ντόπιους.

Δεκάδες αφόρετα κοστούμια με τα καρτελάκια τους και κάποια ελαφρώς μεταχειρισμένα, δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών, επώνυμες φίρμες, πουκάμισα με το μονόγραμμά του, παντελόνια και μεταξωτές γραβάτες τοποθετήθηκαν επιμελώς με ενέργειες του δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου σε μια αποθήκη και μοιράστηκαν στους δημότες.

Η πολυτελής βίλα με τις 12 κρεββατοκάμαρες

Το ακίνητο αραβικής αρχιτεκτονικής που δύσκολα περνάει απαρατήρητο, ήταν χτισμένο στον Αγιο Αιμιλανό, στο Πόρτο Χέλι, δίπλα ακριβώς από τη βίλα του χρηματιστή Νίκου Δεβλέτογλου.

Με πριβέ παραλία, 30μετρη πισίνα, 12 κρεβατοκάμαρες, με σιντριβάνια και πλακάκια που είχαν φέρει απευθείας από το Μαρόκο οι άνθρωποι του Λιβανέζου Μαρκ Σούρσοκ. Είναι ο επιχειρηματίας που πούλησε την εν λόγω πολυτελή κατοικία στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο πριν χρόνια αντί 5 εκατ. ευρώ, τα μισά δηλαδή για ένα ακίνητο η αξία του οποίου, όπως επισημαίνουν μεσίτες της αγοράς, αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ. Τότε, δε, έλεγαν πως ο Κωνσταντίνος αγόρασε ως πρώτης τάξεως ευκαιρία.

Το συμβόλαιο της πρώτης αγοραπωλησίας με αριθμό 23084 υπογράφηκε το πρωινό της 5ης Νοεμβρίου 2014, στο γραφείο του συμβολαιογράφου Μανούσου Α. Μπολιώτη.

Το τίμημα ήταν 5 εκατ. ευρώ, η δε αντικειμενική του αξία 1.529.573,18 ευρώ, ενώ ως πωλητές αναφέρονταν τα ονόματα Μαρκ Σούρσοκ και Βικτόρια-Εμελιν Σούρσοκ και ως αγοραστής εμφανιζόταν η εταιρεία Torcoll Properties LTD με έδρα τη Λευκωσία που είχε συσταθεί στις 16/4/2014 με αντικείμενο τα κτηματομεσιτικά.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024