Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Χάρι: Η Καμίλα είναι κακιά και επικίνδυνη - Έδινε πληροφορίες στα ΜΜΕ

Πρίγκιπας Χάρι: Η Καμίλα είναι κακιά και επικίνδυνη – Έδινε πληροφορίες στα ΜΜΕ

Η Καμίλα «αντάλλασσε πληροφορίες» με εκπροσώπους του Τύπου σε μια προσπάθεια να γραφτούν περισσότερες θετικές κριτικές για το πρόσωπό της.

Φωτιές για μία ακόμα φορά άναψε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ ο πρίγκιπας Χάρι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο CBS το βράδυ της Κυριακής με σκοπό να υπερασπιστεί όσα έχει ήδη γράψει στην αυτοβιογραφία του.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η επίθεση που εξαπέλυσε κατά της Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς την οποία χαρακτήρισε «επικίνδυνη» και «κακιά» υποστηρίζοντας ότι «τίποτα από όσα έχω πει για μέλος της οικογένειάς μου, και ειδικά για την μητριά μου, δεν ήταν καυστικό. Υπάρχουν πράγματα που έχουν συμβεί και ήταν εξαιρετικά επώδυνα, κάποια στο παρελθόν, κάποια τώρα».

Η Καμίλα έδινε πληροφορίες στον Τύπο

Εξηγώντας γιατί χρησιμοποιεί αυτούς τους όρους για την σύζυγο του πατέρα του, του βασιλιά Καρόλου, ο Χάρι ανακάλεσε όσα είχε πει η μητέρα του, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, για την Καμίλα όταν την είχε αποκαλέσει σε συνέντευξή της το 1995 στο BBC ως «το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της» υποστηρίζοντας ότι αυτή η παραδοχή μετέτρεψε την νυν βασίλισσα σε «κακιά», εξηγώντας ότι γι αυτό«Έπρεπε να αποκαταστήσει την εικόνα της».

Με το ίδιο σκεπτικό είπε ότι η επιθυμία της αυτή την καθιστούσε «επικίνδυνη» κατηγορώντας την ότι «αντάλλασσε πληροφορίες» με εκπροσώπους του Τύπου σε μια προσπάθεια να γραφτούν περισσότερες θετικές κριτικές για το πρόσωπό της. Όπως υπονόησε, μάλιστα, οι «επαφές» της με τα μέσα ενημέρωσης θα οδηγούσαν σε «πτώματα στην άκρη του δρόμου».

«Η ανάγκη της να αποκαταστήσει την εικόνα της την έκανε επικίνδυνη για τις συμμαχίες που σχημάτιζε με τον βρετανικό Τύπο. Και υπήρχε ανοιχτή προδιάθεση και από τις δύο πλευρές να ανταλλάξουν πληροφορίες. Και με μια οικογένεια βασισμένη στην ιεραρχία και με την ίδια καθ’ οδόν για να γίνει η βασιλική σύζυγος θα είχαμε πτώματα στον δρόμο» είπε χαρακτηριστικά ο Χάρι.

Συνεχίζοντας τόνισε ότι «Αγαπώ τον πατέρα μου, τον αδερφό μου, την οικογένειά μου. Δεν έχω καμία διάθεση να τους προκαλέσω κακό. Αλλά όσον αφορά τα ταμπλόιντ, ορισμένα μέλη (σ.σ. της βασιλικής οικογένειας) είχαν αποφασίσει να «ξαπλώσουν με τον διάβολο» για να αποκαταστήσουν την εικόνα τους. Αυτή ήταν η επιλογή τους. Αλλά η «κόκκινη γραμμή» για μένα ήρθε όταν αυτή η προσπάθεια έγινε επιβλαβής για εμένα και άλλα μέλη της οικογένειάς μου».

Στο πλαίσιο αυτό υποστήριξε ότι αρκετά μέλη της βασιλικής οικογένειας διαγωνίζονται για το ποιος θα βρεθεί στο προσκήνιο και από τέτοιες συμπεριφορές έχουν, επίσης, υποφέρει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον «από τον πατέρα και την μητριά μου ή από συνεργάτες τους».

Ο πρίγκιπας Χάρι τόνισε ότι πίστευε ότι το γεγονός ότι ήταν «εφεδρικός» για τη διαδοχή του θρόνου θα τον γλίτωνε από τέτοιες συμπεριφορές: «Πόσο λάθος ήμουν. Το ίδιο που συνέβη στον Ουίλιαμ και την Κέιτ από τον μπαμπά και την Καμίλα συνέβη και σε εμάς, και συνέβη και από το γραφείο του Ουίλιαμ και της Κέιτ».Όπως ήταν αναμενόμενο στη συνέντευξη έγινε συζήτηση και για την αντίδραση της οικογένειάς του και συγκεκριμένα του αδερφού του και της Κέιτ Μίντλετον απέναντι στη σύζυγό του, την Μέγκαν Μαρκλ.

«Ήλπιζα ότι θα ήμασταν οι τέσσερίς μας: Ο Ουίλιαμ, η Κέιτ, εγώ και η σύντροφός μου. Πίστευα ότι θα ήμασταν μαζί, θα συνεργαζόμασταν, θα βγαίναμε, όπως έκανα εγώ ως το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους (σ.σ. του Ουίλιαμ και της Κέιτ). Αλλά δεν πιστεύω ότι περίμεναν να κάνω σχέση με κάποια σαν τη Μέγκαν που είχε μια επιτυχημένη καριέρα. Υπήρχαν αρκετά στερεότυπα και ότι γι’ αυτό έφταιγα εγώ».

Εξηγώντας τι εννοεί με τον όρο στερεότυπα, ο Χάρι αφού είπε ότι η στάση αυτή του αδερφού του και της συζύγου του έβαζε «εμπόδια» στην βασιλική οικογένεια από το να υποδεχθεί τη Μέγκαν Μαρκλ, στη συνέχεια εξήγησε: «Καταλαβαίνετε, Αμερικανίδα ηθοποιός, χωρισμένη, μιγάδα».

«Τον παρακαλέσαμε να μην την παντρευτεί»

Επίσης ο Χάρι υποστήριξε επίσης ότι αυτός και ο αδερφός του Ουίλιαμ «παρακάλεσαν» τον τότε Πρίγκιπα της Ουαλίας να μην ξαναπαντρευτεί μετά το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, φοβούμενοι ότι η Καμίλα θα ήταν η «κακιά θετή μητέρα» τους.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ο Χάρι τόνισε ότι ο ίδιος  και ο Ουίλιαμ δεν πίστευαν ότι ήταν «απαραίτητο» για τον Κάρολο να παντρευτεί την Καμίλα, λέγοντας : «Δεν πιστεύαμε ότι ήταν απαραίτητο. Σκεφτήκαμε ότι θα προκαλούσε περισσότερο κακό παρά καλό και ότι αν ήταν με τον άνθρωπό του, αυτό… σίγουρα είναι αρκετό. Γιατί να πάτε τόσο μακριά όταν δεν είναι απαραίτητο;».

Και για τη στιγμή που έδωσαν την ευχή τους, ο Χάρι είπε: «Θέλαμε να είναι ευτυχισμένος. Και είδαμε πόσο ευτυχισμένος ήταν μαζί της. Έτσι, εκείνη τη στιγμή, είπαμε, «Εντάξει»».

Ο Κάρολος είχε προσπαθήσει να κερδίσει τους γιους του προτού ζητήσει από το κοινό να αποδεχτεί την Καμίλα, υποστηρίζει το βιβλίο. Στη συνέχεια, ο Χάρι λέει εκπληκτικά ότι η πρώτη συνάντηση με τη μελλοντική βασίλισσα σύζυγο ήταν σαν… ένεση, τη αντιμετώπισε τουλάχιστον σαν ένεση. Έκλεισε τα μάτια του και πάγωσε τα συναισθήματά του.

«Θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν… αν θα ήταν σκληρή μαζί μου- αν θα ήταν σαν όλες τις κακές μητριές στις ιστορίες».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024