Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Συνέλαβαν 6χρονο μαθητή που πυροβόλησε δασκάλα στο σχολείο - «Δεν ήταν τυχαίος πυροβολισμός»

ΗΠΑ: Συνέλαβαν 6χρονο μαθητή που πυροβόλησε δασκάλα στο σχολείο – «Δεν ήταν τυχαίος πυροβολισμός»

Μαθητής 6 ετών πυροβόλησε δασκάλα 30 ετών μέσα στο σχολείο μετά από λογομαχία που είχαν οι δυο τους, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Νιούπορτ Νιουζ, της πόλης όπου συνέβη το απίστευτο περιστατικό.

Εξάχρονος μαθητής πυροβόλησε και τραυμάτισε δασκάλα σε σχολείο της πόλης Νιούπορτ Νιουζ (φωτογραφία, επάνω, από NBC NEWS/WAVY), στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

«Δεν ήταν τυχαίος»

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες Παρασκευή στο δημοτικό σχολείο Ρίτσνεκ. Η δασκάλα, περίπου 30 ετών, διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένη σε νοσοκομείο, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Δεν αναφέρθηκε άλλος τραυματισμός.

Παραμένει αδιευκρίνιστο το πώς βρέθηκε το όπλο στην κατοχή του εξάχρονου, καθώς και οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

«Δεν ήταν τυχαίος πυροβολισμός», είπε, πάντως, ο αρχηγός της αστυνομίας του Νιούπορτ Νιουζ, Στιβ Ντρού, σε συνέντευξη Τύπου.

Ο πυροβολισμός σημειώθηκε σε τμήμα της πρώτης τάξης και το παιδί με τη δασκάλα, που γνώριζαν ο ένας τον άλλον, ήταν προφανώς μόνοι, πρόσθεσε ο Ντρου.

Εγινε καβγάς..

«Ο καβγάς έγινε μεταξύ ενός 6χρονου, του μαθητή, που είχε το όπλο, και της δασκάλας και έπεσε ένας πυροβολισμός», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας.

«Τα τραύματά της εξακολουθούν να θεωρούνται απειλητικά για τη ζωή της, αλλά υπήρξε κάποια βελτίωση στην τελευταία ενημέρωση που λάβαμε», δήλωσε ο αρχηγός το βράδυ της Παρασκευής.

Και πρόσθεσε ότι τα στοιχεία του δράστη, ο οποίος έχει συλληφθεί, δεν θ’ ανακοινωθούν επειδή είναι ανήλικος.

«Είμαι συγκλονισμένος, είμαι σοκαρισμένος και είμαι απογοητευμένος», είπε ο επιθεωρητής των δημόσιων σχολείων του Νιούπορτ Νιουζ, Τζορτζ Πάρκερ, σε συνέντευξη Τύπου.

Αστυνομικοί και το προσωπικό του σχολείου ερευνούν τι συνέβη πριν τον πυροβολισμό.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024