Μορφή… σαπουνόπερας έχει πάρει πλέον η υπόθεση του Έντσο Φερνάντες. Παρότι ο ίδιος τα έχει βρει σε όλα με την Τσέλσι εδώ και αρκετές ημέρες, η Μπενφίκα δείχνει «σκληρή» στις διαπραγματεύσεις, καθώς οι απαιτήσεις της δεν πέφτουν με τίποτα.
Σύμφωνα ωστόσο με τα πορτογαλικά Μέσα, οι «αετοί» συμφώνησαν επιτέλους με την Τσέλσι για τη μεταγραφή του Αργεντινού άσου που έλαμψε στα γήπεδα του Κατάρ με την «Αλμπισελέστε». Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η «Record», η Τσέλσι και η Μπενφίκα έδωσαν τα χέρια, καθώς τα ξημερώματα της Τετάρτης ο πρόεδρος των Πορτογάλων, Ρούι Κόστα, έδωσε το «οκ» ώστε να προχωρήσει το deal και να «κλειδώσει».
Εφόσον δεν προκύψει κάποια νέα ανατροπή, τότε ο 21χρονος θα μετακομίσει μέσα στις επόμενες ημέρες στο Λονδίνο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «μπλε».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου «πήρε τα βήματα» και έκανε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, παρά την προσπάθεια του Τσέντι Όσμαν να τον ανακόψει.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Μεγάλη Βρετανία η Ρέιντζερς έκανε πρόταση στην ΑΕΚ για τον Τζέιμς Πενράις, με την ελληνική ομάδα ωστόσο να απαντά αρνητικά στους Σκωτσέζους.
Ο Σίριλ Ντέσερς δεν θα συνεχίσει στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική Νιγηρίας λόγω ενός τραυματισμού στον μηρό. Στην Αθήνα ο 31χρονος φορ θα υποβληθεί σε μαγνητική θα δείξει το μέγεθος του προβλήματός του.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τη 19η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.