Στην πρώτη του χειμερινή μεταγραφή προχωράει ο Παναθηναϊκός!
Ο λόγος για τον Τιμοτέους Πούχατς. Μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών, οι «πράσινοι» κατάφεραν να βρουν τη «χρυσή τομή» με την Ουνιόν Βερολίνου για τον δανεισμό του Πολωνού αριστερού μπακ και έτσι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βλέπει να «κλείνει» η «τρύπα» που δημιουργήθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον τραυματισμό του Γκάνεα.
Ο Πούχατς αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα σήμερα το μεσημέρι (14:00), ώστε να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με το «τριφύλλι» για να ανακοινωθεί.
Ο 23χρονος είναι διεθνής 12 φορές με την Πολωνία και έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στον τρόπο που αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός, ενώ ο βασικός λόγος της επιλογής του είναι για να είναι ο μπακ απ αριστερός αμυντικός για αρχή πίσω από τον Χουάνκαρ.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.